• بررسی ارتقاع سرور های واحد وب سایت دانشگاه

بخش های زیر مجموعه

لیزر

فتوتراپی

یکی از جدیدترین دستگاه های لیزرLumenis1 است که تنها نمونه آن در بیمارستان امام رضا(ع) است. این دستگاه شامل 3 سیستم IPL, Nd:YAG laser, Diode laser است که در موارد جوان سازی پوست، درمان ضایعات عروقی، درمان ضایعات رنگی(پیگمانته) و حذف موهای زاید کاربرد دارد.

یکی از معتبرترین دستگاه های فتوتراپیWaldmann است.این دستگاه شامل 2 کابین7001 (کل بدن)،1 دستگاه800 (قسمت هایی از بدن)ومجموعه 200و180 (دست و پا) است.این مجموعه شامل2 بخشUVB تراپی و PUVA است که جهت درمان بیماری های پوستی شامل وتیلیگو،پسوریازیس، اگزما،لنفوم پوستی و....کاربرد دارد.