• بررسی ارتقاع سرور های واحد وب سایت دانشگاه

منوي اصلي

اخبار علمي مركز

تاثیر صابون های مایع در خشكی پوست

افرادی که به بیماری های پوستی از جمله خشکی پوست دچارند تا حد امکان از مصرف صابون های مایع خودداری کنند.متخصصان پوست می گویند،استفاده از صابون‌های مایع،خشکی پوست و همچنین پوسته شدن اطراف ناخن را تشدید می‌کند.به گفته متخصصان،مواد موجود در صابون های مایع با حل کردن میزان زیادی از چربی پوست، موجب تشدید خشکی پوست در مبتلایان به این عارضه می شود و احتمال بروز ضایعات مشابه اگزما را در آنان افزایش می دهد. پزشکان به افرادی که به خشکی پوست دچارند و ناچارند از این نوع صابون ها استفاده کنند توصیه می کنند پس از شستشو،از کرم های چرب کننده دست استفاده کنند.

كاهش سردرد با پوست موز

بررسی های جدید پژوهشگران علوم پزشکی نشان می دهد قرار دادن پوست موز روی سر، سردرد را کاهش می دهد.پژوهش های جدید در انگلیس نشان می دهد، هنگام سردرد، قرار دادن پوست موز رسیده روی سر به مدت پانزده دقیقه، میزان سردرد را كاهش می دهد.براساس این پژوهش، پوست موز حاوی مقدار زیادی ریزمغذی منگنز است که احتمالا به کاهش اختلالات رگ ها کمک می کند.همچنین موز مقدار زیادی پتاسیم دارد که در کنترل فشار خون موثر است.

لزوم محافظت پوست در برابر آفتاب برای همه سنین

قرار گرفتن مداوم زیر نورآفتاب موجب از بین رفتن مقاومت پوست در مقابل اشعه های مضر خورشید می شود.گزارش ها نشان می دهد، قرار گرفتن مداوم زیر نور آفتاب موجب می شود پوست، مقاومت خود را مقابل اشعه های مضر خورشید از دست بدهد. اگر زمان زیادی را برای کار کردن در خارج از خانه سپری می کنید حتما از پوست خود در برابر اشعه "فرا بنفش" خورشید محافظت کنید. پوست افرادی که معمولا در زیر نور خورشید کار می کنند شروع به ساخت رنگدانه می کند و لایه های نزدیک به سطح پوست را ضخیم تر می سازد. افراد دارای پوستی با رنگ دانه های تیره تر که پوستشان دائما در معرض نور خورشید قرار دارد کمتر در معرض خطرات پوستی هستند. برخلاف آنچه پیش تر تصور می شد قرار گرفتن دائم در معرض نور خورشید، پوست افراد را خشک تر می كند و احتمال ابتلا به سرطا ن را افزایش می دهد.

نقش عوامل محیطی در چین و چروک های پوست
عامل چروک شدن پوست، فقط ژن های پیری نیستند بلکه قرار گرفتن بیش از حد در برابر نورخورشید و سیگار کشیدن و اضافه وزن نیز نقش عمده ای در ایجاد چروک ها دارند. به گزارش شبكه خبر، بررسی های جدید در اوهایوی آمریکا درباره دوقلوهای یکسان که ژن های یکسان دارند ولی در معرض عوامل محیطی متفاوتی قرار می گیرند،نشان می دهد ،عادت ها و شیوه زندگی افراد نقش زیادی در چروک شدن پوست همزمان با افزایش سن انسانها دارد، به عبارت دیگر این عوامل محیطی هستند که بر ژن ها تاثیر می گذارند و موجب ایجاد چروک زودهنگام در پوست می شوند، به عنوان مثال استفاده از دخانیات موجب تغییرات بیوشیمیایی در بدن می شود و پیدایش چروک روی پوست صورت را تسریع می کند، همچنین شکل خوابیدن نیز در ایجاد چروک روی صورت نقش دارد به طوری که افرادی که یک طرف صورت یا کل صورت خود را روی بالش می گذارند و به مدت طولانی در همین وضع می خوابند، پدید آمدن چروک در صورت خود را سرعت می بخشند. پژوهشگران عامل اصلی ایجاد شدن چروک پوست را نور خورشید می دانند آنها می گویند اگر فردی به مدت چند سال، هر روز فقط چند دقیقه در معرض تابش خورشید قرار گیرد تغییرات چشمگیری روی پوستش ایجاد خواهد شد، از جمله این تغییرات می توان به پدید آمدن چین و چروک و لکه های پوستی و سفت شدن پوست و احتمال مبتلا شدن به سرطان پوست اشاره کرد